Over ons

Wij zijn je partner
in financiële groei

In 2016 hebben Steve Bussé en Maarten Kowalskyj hun krachten gebundeld en FinFuture opgericht. Als jong en dynamisch accountantskantoor hebben we één doel voor ogen: jouw bedrijf helpen groeien. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector hebben we een solide reputatie opgebouwd op het gebied van expertise en kwaliteit.

Waarom kiezen voor ons?

Klanttevredenheid en een persoonlijke benadering vormen de kern bij FinFuture. We zijn erop gericht een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen door proactief samen te werken en verwachtingen te overtreffen. Met korte communicatielijnen en een vaste contactpersoon waarborgen we een vlotte en zorgvuldige afhandeling van jouw dossier. Werkgeluk staat bij ons hoog in het vaandel, wat essentieel is om een aangename werkomgeving te creëren. Dit draagt direct bij aan een team dat toegewijd en met aandacht voor detail een hoogwaardige service levert.

Waarom kiezen voor finfuture
Optimaliseer je bedrijfsprocessen met finfuture

Always within reach

Jouw cijfers binnen handbereik,
waar je ook bent

Dankzij onze geavanceerde digitale systemen ben je nooit meer dan een klik verwijderd van inzicht in je cijfers. En bij vragen? Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar met heldere antwoorden en waardevolle adviezen. Wij streven ernaar jouw vertrouwenspersoon te zijn op financieel gebied, verder kijkend dan de rol van accountant.

Lid van ITAA

FinFuture is trots om lid te zijn van het Institute for Tax Advisors and Accountants (ITAA), zij bewaken de kwaliteit van jouw financiële en fiscale adviseurs.

Jouw bedrijf verdient immers een solide financiële en fiscale ondersteuning van:

 • Een coach: Als gecertificeerde accountant staan we je bij in alle fasen van jouw bedrijf, van oprichting tot groei en het uitwerken van toekomststrategieën.

 • Een adviseur: Als gecertificeerde accountant werken we onafhankelijk en zijn we gebonden aan een strikte beroepsethiek. Je kunt rekenen op objectief advies van een vertrouwenspersoon.

 • Een contractuele auditor: De kwaliteit van jouw boekhoudkundige en financiële informatie is gewaarborgd door je gecertificeerde accountant, door middel van een gestructureerde diagnose. Wij zorgen voor de juiste opvolging van jouw fiscale verplichtingen.
Lid van itaa

Ons team

Steve

Gecertificeerd Fiscaal Accountant

Steve wisselt spreadsheets en fiscale strategieën graag in voor een avondje uit eten, een potje voetbal of het verkennen van verse skiroutes.

Als partner van FinFuture zorgt hij voor een werksfeer waar een lach net zo gewaardeerd wordt als boekhoudkundige precisie. Zijn motto: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Steve

Gecertificeerd Fiscaal Accountant

Maarten

Gecertificeerd Fiscaal Accountant

In zijn vrije tijd geniet Maarten van de mooie dingen des levens, en dan vooral van een goed glas wijn en een gezellig etentje.

Als partner van FinFuture speelt Maarten een cruciale rol in het creëren van een aangename werkomgeving waar professionaliteit hand in hand gaat met een positieve sfeer.
Hij hecht veel waarde aan kwaliteit in dienstverlening en zet zich in voor het succes van de klanten.

Maarten

Gecertificeerd Fiscaal Accountant

Yannick

Intern Gecertificeerd Fiscaal Accountant

Yannick is een Kempenaar die plezier beleeft aan het regelmatig bijwonen van een voetbalwedstrijd en culinair uit eten gaan.
Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn gezin en geniet hij van de hobby’s van zijn dochter. Ook is hij steeds te vinden voor een wedstrijdje padel.

Sinds de start van FinFuture aan boord en de drijvende kracht achter de digitaliseringsprojecten.
In 2023 heeft hij zijn eed als gecertificeerd fiscaal accountant afgelegd.

Yannick

Intern Gecertificeerd Fiscaal Accountant

Eline

Digitale Dossierbeheerder

Geniet van qualitytime met familie en vrienden en een lekker etentje.

Sinds 2017 onderdeel van het team bij FinFuture. Ze koestert het vertrouwen van de klanten en streeft naar 100% klantentevredenheid.

Eline

Digitale Dossierbeheerder

Dries

Digitale Dossierbeheerder

Dries heeft een grote voorliefde voor paardrijden. Een grap en een lach is nooit veraf, want een goed humeur is de sleutel tot succes.

Maakt sinds 2019 deel uit van het team FinFuture, na een succesvolle stage. Door zijn passie voor de nieuwste technologieën blijft hij zich ontwikkelen om onze klanten door het digitale tijdperk te begeleiden.

Dries

Digitale Dossierbeheerder

Valerie

Digitale Dossierbeheerder

In haar vrije tijd helpt ze haar partner bij de verhuur van springkastelen op feestjes en events.
Ze geniet er ook van om samen met haar dochter leuke uitstapjes te maken.

Sinds 2020 maakt ze deel uit van het FinFuture-team en wordt haar behulpzaamheid sterk gewaardeerd door de klanten en haar collega’s.

Valerie

Digitale Dossierbeheerder

Vanessa

Digitale Dossierbeheerder

Vaak al vroeg uit de veren om bij zonsopgang te gaan joggen. In haar vrije tijd verdiept ze zich graag in de Traditionele Chinese Geneeskunde, ademwerk en meditatiesessies.

Sinds 2021 aan boord en ‘het’ aanspreekpunt binnen het kantoor door haar jarenlange ervaring in de accountancywereld.

Vanessa

Digitale Dossierbeheerder

Toon

Digitale Dossierbeheerder

Toon heeft een diepe passie voor geschiedenis in al zijn facetten. Als hobbykok experimenteert hij met verschillende recepten en deelt hij graag smakelijke creaties met anderen.

Hij is werkzaam bij FinFuture sinds 2022 en houdt van het optimaliseren van jouw cijfers.

Toon

Digitale Dossierbeheerder

Joke

Digitale Office Manager

Joke is iemand die niet graag stilzit. Zwemmen, pilates en snowboarden zijn haar favoriete manieren om actief te blijven. Als toegewijde mama is ze vaak onderweg om haar kinderen naar de sportactiviteiten te brengen.

Joke is office manager binnen het FinFuture-team. Als duizendpoot is ze het eerste aanspreekpunt van de klanten en helpt hen met het naleven van de wettelijke en regelgevende vereisten. Daarnaast ontfermt ze zich over onze sociale media en draagt ze zorg voor haar collega’s. Kortom, ze zorgt dat alles op wieltjes loopt.

Joke

Digitale Office Manager
 • Testimonial het vastgoedkantoor

  “Bij FinFuture zijn ze heel innovatief en zorgen ze ervoor dat je je als ondernemer relaxed voelt.”

  Michiel Janssens – Het Vastgoedkantoor
 • Testimonial ramenhal

  “Je kan bij FinFuture voor meer dan boekhouding terecht. Ze zijn echt een vertrouwenspersoon.”

  Eric Vangeel – Ramenhal
 • Testimonial lednlux

  “FinFuture heeft een cruciale rol gespeeld in het uitbouwen van ons bedrijf.”

  Agatino Sturiale – Lednlux