Onze tools

Efficiënt financieel beheer

Yuki

Yuki

Je boekhouding slimmer, eenvoudiger én leuker maken? Hoe dan? Door in te zetten op online boekhouden, altijd en overal. Deze software laat jou focussen op wat écht belangrijk is: je onderneming laten groeien. Yuki’s innovatieve software zorgt voor meer efficiëntie, meer inzicht, meer gemak, meer daadkracht – en een pak minder zorgen!

Silverfin

Silverfin

Silverfin geeft FinFuture de technologie en de tools die ze nodig hebben om succesvoller te zijn. Voor zichzelf. Voor hun klanten. Het cloudplatform verbetert de efficiëntie, de competitiviteit en de rentabiliteit van compliance- en rapporteringsdiensten en geeft de mogelijkheid om nieuwe adviesdiensten te ontwikkelen en aan te bieden.

Fid

FID-Manager

FID-Manager is een beheersoplossing met tal van praktische functionaliteiten zoals de opvolging van wettelijke vervaltermijnen, digitalisatie van klantenfiches, archiveren van permanente dossiers, een efficiënte timesheet, beheer van formaliteiten omtrent de antiwitwaswet en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR), …

Onfact

OnFact

Facturatiesoftware in de cloud. onFact is een eenvoudig te gebruiken facturatieprogramma dat makkelijk uitgebreid kan worden. Zo wordt onFact helemaal afgestemd op de specifieke noden van jouw onderneming.

Scrada

Scrada

Met Scrada kan jij je dagontvangsten en kasboek digitaal bijhouden conform de wetgeving en deze eenvoudig uitwisselen met FinFuture.

Codabox

Codabox

CodaBox bezorgt de essentiële data om de boekhouding van A tot Z digitaal te runnen. Bankrekeninguittreksels en kredietkaartafschriften vind je direct in je boekhoudsoftware, klaar voor verwerking. Bovendien nemen zij het tijdrovende bankmandaatproces voor hun rekening.