Ons aanbod

 • Testimonial het vastgoedkantoor

  “Bij FinFuture zijn ze heel innovatief en zorgen ze ervoor dat je je als ondernemer relaxed voelt.”

  Michiel Janssens – Het Vastgoedkantoor
 • Testimonial ramenhal

  “Je kan bij FinFuture voor meer dan boekhouding terecht. Ze zijn echt een vertrouwenspersoon.”

  Eric Vangeel – Ramenhal
 • Testimonial lednlux

  “FinFuture heeft een cruciale rol gespeeld in het uitbouwen van ons bedrijf.”

  Agatino Sturiale – Lednlux

  01 Startersbegeleiding

  FinFuture richt zich niet alleen op gevestigde bedrijven, maar biedt ook maatwerk voor beginnende ondernemers. Wij ondersteunen je bij alle startformaliteiten: van het kiezen van de juiste ondernemingsvorm en het opstellen van een doordacht financieel plan, tot het berekenen van een optimaal weddepakket en het uittekenen van je pensioenplanning. We zorgen voor de inschrijving bij sociale verzekeringsfondsen, activeren je btw-nummer en regelen je registratie bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. Met onze toegewijde begeleiding vanaf de start zet je de eerste stappen naar een succesvolle toekomst.

  02 Boekhouding

  FinFuture verandert de manier waarop je jouw boekhouding beheert door het aanbieden van de mogelijkheid om real-time jouw cijfers te raadplegen, altijd en overal. Ons accountancykantoor specialiseert zich in het digitaliseren en automatiseren van je boekhoudkundige processen. Dit leidt niet alleen tot een snelle en foutloze verwerking van je inkomende en uitgaande facturen, dagontvangsten en financiële transacties, maar ook tot onmiddellijke toegankelijkheid van je financiële gegevens. Kies voor FinFuture en ervaar hoe onze digitale aanpak je boekhouding transformeert van A tot Z.

  03 Accountancy

  Bij FinFuture begrijpen we het belang van een correcte boekhouding en jaarrekening voor jouw onderneming. Deze informatie is niet alleen van belang voor het management en de aandeelhouders, maar ook voor derden. Onze diensten op het gebied van accountancy omvatten onder andere het opstellen van interne en externe jaarrekeningen, het voorbereiden van juridische verslagen, het opstellen van tussentijdse toestanden en het opmaken van diverse financiële rapporten, inclusief gedetailleerde financiële analyses.

  We bieden ook ondersteuning bij het uitwerken van investeringsprojecten, het opstellen van businessplannen, het voorbereiden van bankdossiers, het begeleiden van overnames, fusies, splitsingen en vereffeningen. Bij FinFuture zijn we toegewijd om je te helpen met al je accountancybehoeften, waarbij we streven naar een optimale ondersteuning van jouw management en strategische keuzes.

  04 Fiscaliteit

  Op fiscaal vlak kun je rekenen op de uitgebreide expertise van FinFuture. Wij zijn niet alleen je partner voor het verzorgen van je fiscale aangiften, maar bieden tevens op maat gemaakte adviezen voor fiscale optimalisatie. We bieden bijstand bij belastingcontroles en ondersteunen bij het afsluiten van akkoorden en het indienen en afhandelen van bezwaarschriften. Ook voor fiscaal advies bij bedrijfsovernames en herstructureringen alsmede voor ondersteuning bij fiscale planning kan je bij ons terecht. Met FinFuture kies je voor een integrale fiscale ondersteuning, afgestemd op de unieke behoeften van jouw onderneming.

  Wij beheren financiële
  dossiers van 300+ klanten